Op zoek naar vertalen?

 
vertalen
Engels Spreekwoorden en gezegden.
Woorden beter leren onthouden: tips. Spreekwoorden en gezegden. Proverbs and Sayings. Net zoals het Nederlands, kent het Engels ook spreekwoorden en gezegden. Sommigen zijn letterlijk te vertalen, anderen moeten geheel anders vertaald worden en dan is er ook nog een deel waarvoor geen vertaling is.
visum-legalisatie.nl
Vertalen Online - VERTAAL UW TEKST HIER!
Deze site werd gecreëerd omdat er een groeiende behoefte is aan snelle, gratis, online vertalingen. Op één dag gebruiken honderden mensen onze site in plaats van een woordenboek om teksten, zinnen en woorden te vertalen. Als u een brief ontvangt in het Engels, Duits of een andere taal die u niet spreekt, of als u geïnteresseerd bent in internationaal nieuws of artikelen die in een vreemde taal zijn geschreven, kunt u die met behulp van onze website onmiddellijk lezen.
beëdigd schatter
Live vertalen met Google Translate kan voortaan ook in het Nederlands VRT NWS: nieuws.
Laat van je horen. Nederlands Naar de Nederlandstalige site. English Visit flandersnews.be, the English news website of VRT News. Français Allez à Flandreinfo.be. Deutsch Zur deutschsprachigen Webseite. Zoek Laat van je horen. Live vertalen met Google Translate kan voortaan ook in het Nederlands.
keyboost.vlaanderen
Reverso Context Vertaling in context - Duits, Engels, Spaans, Frans, Hebreeuws, Italiaans, Portugees, Russisch, Nederlands, Arabisch, Japans, Pools, Roemeens, Zweeds, Turks, Oekraïens, Chinees.
Vertaling Context Proeflezer Synoniemen Vervoegen Documents Woordenboek Collaborative Dictionary Grammatica Expressio Reverso Corporate Meer. De beste manier om woorden en uitdrukkingen te vertalen. Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees. Synoniemen Arabisch Duits Engels Spaans Frans Hebreeuws Italiaans Japans Nederlands Pools Portugees Roemeens Russisch Zweeds Turks Oekraïens Chinees Oekraïens. Meer functies met onze gratis app. Gesproken tekst vertalen, offlinefuncties, synoniemen, vervoegingen, educatieve spelletjes. Download onze app gratis. Dankzij onze zoektechnologie gebaseerd op een grote hoeveelheid tweetalige data ontvangt u vertalingen voor milioenen woorden en uitdrukkingen verwant aan uw context en vanuit werkelijke voorbeelden. Het blijkt dat we problemen hebben met het verwerken van de data. Wij werken eraan om het probleem op te lossen. Meld u aan voor een gratis Reverso account en bewaar uw zoekgeschiedenis en uw favorieten. Download onze app om uw geschiedenis offline te bewaren. Discover all the exciting features of Reverso Context, the AI-based dictionary that redefines the way you translate and learn words and expressions. Ondek en leer deze woorden met Reverso Context. Frans troupeau grief siège facturé député souhaitable mobilier puits projecteur répandu. Engels numb sneezing pimple shatter loop gut gambling bootstrap clover filthy.
vertalen
Jouw tekst vertaald Vlaanderen.be.
Zo krijg je een heerlijk heldere vertaling terug. Soms heb je een beëdigde vertaling nodig om voldoende rechtskracht te geven aan een document in een vreemde taal. Alleen beëdigde vertalers kunnen zon vertaling maken. Een beëdigde vertaler is een vertaler die een professionele eed heeft afgelegd en bevoegd is om bepaalde officiële documenten te vertalen.
seopageoptimizer.nl
Certificering sociaal tolken Agentschap Integratie en Inburgering.
Hier vind je als kandidaat-tolk informatie van onze dienst Certificering Sociaal Tolken en Vertalen. We bieden je een begeleidings- en opleidingstraject en een certificeringsproef sociaal tolken. Zoek je echter een sociaal tolk of vertaler? Dan kan je terecht bij onze dienst Sociaal Tolken en Vertalen.
keyboost.nl
Vertalen van documenten - Gemeente Herent.
Deze vertaler is bevoegd om bepaalde officiële documenten te vertalen en te voorzien van een persoonlijke stempel, handtekening en beëdigingsverklaring. Waar vind ik een beëdigd vertaler? U vindt een beëdigd vertaler via het nationaal register voor gerechtsdeskundigen en voor beëdigd vertalers, tolken en vertalers-tolken.
vertalen
vertalen - WikiWoordenboek.
Het woord vertalen staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd vertalen" herkend door.: van de Nederlanders.; van de Vlamingen. Zie Wikipedia voor meer informatie. vertalen" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek.
vertalen
Vertalen.com.
en ons team bezorgt je een gepersonaliseerde gratis offerte. Wij zijn een groot team vertalers. Elke vertaling gebeurt door een gediplomeerde vertaler die de taal als moedertaal beheerst." Wij beschikken over een specifieke vertaler voor elk type vertalingen. Een greep uit ons aanbod.: Snel teksten vertalen. Technische teksten vertalen.
Certamina: Vertalen.
Vlaamse Olympiade Latijn Grieks. Latijnse en Griekse teksten vertalen blijft een belangrijke rol spelen in het onderwijs klassieke talen. Het intellectuele gevecht, eerst met de oude tekst en in de tweede ronde met de eigen versie, is voor de leerlingen een enorme uitdaging.

Contacteer ons

betekenis
bkr
glas
marketing opdrachten
overzetten
poolse
prive
programs
roulette
verdienen
vertalen
video
zoekmachine adverteren