Op zoek naar poolse?

 
poolse
Poolse Delingen - Wikipedia.
Rusland en Pruisen vielen hierop Polen binnen en besloten op 23 januari 1793 tot de Tweede Poolse Deling, die de Poolse Sejm gedwongen goedkeurde. De Tweede Deling bracht Rusland 228.000 km2: Litouws Wit-Rusland en het westen van Oekraïne met de rest van Podolië en Wolynië.
nederlands naar engels
Polen - Wikipedia.
Na overleg met Stalin, en sterke druk vanuit het Verenigd Koninkrijk, konden de Poolse mannen dienst nemen in het Britse leger. Hun vrouwen en kinderen mochten mee. Dit was de basis voor het Poolse Legioen in die oorlog. Warschau werd tijdens de Tweede Wereldoorlog grotendeels verwoest door de nazi's, als deel van de invasie van Polen en later als vergelding voor de Opstand van Warschau in 1944.
vacomet afbraakwerken
Pools - Wikipedia.
Het bekendste Nederlandse woord met een Poolse herkomst is waarschijnlijk grens. Dit woord is via het Duitse Grenze afgeleid van het Poolse granica. Uiteraard heeft het Pools ook leenwoorden uit andere talen overgenomen, zoals uit het Latijn uniwersytet, profesor het Italiaans pomidor, tomaat" en het Frans bagietka, stokbrood. De meeste ontleningen in het Pools zijn tegenwoordig uit het Engels e-mail, komputer, menedżer. Persoonlijke voornaamwoorden bewerken brontekst bewerken. ja - ik. my - we. ty - jij, je. wy - jullie. on - hij. ona - zij. ono - het. oni - zij mann. one - zij vrouw.
bouwmaterialen van den broeck
Polen Europese Unie.
Polen houdt contact met de EU-instellingen via zijn permanente vertegenwoordiging in Brussel. Als Poolse ambassade bij de EU" is het haar voornaamste taak ervoor te zorgen dat de belangen en het beleid van het land zo goed mogelijk worden verdedigd in de EU.
jenbacher nederland

Contacteer ons

betekenis
bkr
glas
marketing opdrachten
overzetten
poolse
prive
programs
roulette
verdienen
vertalen
video
zoekmachine adverteren