Op zoek naar massage?

 
massage
Massage in Groot-Bijgaarden.
rug en nek massage: diepe en ontspannende massage van de rug en nek 30 minuten. hopstempel massage: zeer ontspannende en slaapbevorderende massage met hopstempels 60 minuten. detox zoutstempel: massage, een ontgiftende massage met Dode Zeezout 60 minuten. hotstone: zeer relaxerende massage met warme stenen 60 minuten.
massage
Massage Energetisch Massage Therapeut Yasmin.
Enma-deluxe massage -90min €110,00, Deze oliemassage is een volledige zelfontwikkelde zachte lichaams-, gezichts- en hoofdmassage waar. Ontdek onze nieuwe massage: ENMA-MIDI. De Enma-Massage" Familie" bereidt uit. Wij groeien alsook onze behandelingen. ENMA-MIDI MASSAGE is net dat tikkeltje meer als on.
baanbutsayamat.be.
Thaise massage werken goed tegen oververmoeidheid, vervuiling in het lichaam, reumatische pijnen en stress. De Thaise massagetechnieken vormen een stimulering voor de bloedsomloop en het immuunsysteem. Naast traditionele Thaise massages ook andere massages. Oliemassage, hotstone massage, Duo Massage, Thaise kruidenmassage en meer.
Luxe Spa en Massage - Wachtebeke.
Luxe Spa Massage Massage en Wellness in Wachtebeke. 0470 84 79 58. Met méér dan 20 jaar ervaring zit je bij Luxe Spa Massage in Wachtebeke goed voor een breed aanbod aan massages. Sinds 2018 bieden we onze klanten ook wellness en beauty aan.
Massages - Frangipani Bali.
Gus en Nyo, onze Balinese massagetherapisten zullen heel blij zijn jullie te mogen verwelkomen in Frangipani Bali voor een authentieke Royal Balinese massage die tergelijkertijd wordt gegeven in twee naast elkaar gelegen kamers Gelieve te bellen voor de beschikbaarheid voor de duomassage.
Antwerp Thai Massage - Authentieke Thaise massage Antwerpen.
Lees meer Lees meer. Lees meer Lees meer. Bekijk ons aanbod Bekijk ons aanbod. We verzorgen verschillende Thaise massages: traditional Thai, aroma olie, voetreflexologie, kruidenstempel en rug, nek en schoudermassage. Thaise Traditionele massage. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren kneden tot het laatste restje spanning verdwenen is. Aroma Olie Massage. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van etherische oliën welke een helende werking hebben op de huid. De voetreflexologie behandeling is uitermate geschikt voor klachten als migraine, vermoeidheid, stress, mentale spanningen, hoofdpijn en. Antwerp Thai Massage. De voordelen van Aromatherapie massage. Antwerp Thai Massage. Hoe zorgt een Thaise massage voor minder stress? Antwerp Thai Massage. Top 5 Gezonde Voordelen Van Een Thaise Massage. Antwerp Thai Massage. Zo Haal Je Het Beste Uit Je Massage. Bekijk alle berichten Bekijk alle berichten. In ons salon bieden wij jou een Thaise relaxerende sfeer aan in het centrum van Antwerpen. Het is onze missie kwaliteitsvolle Thaise massage aan te bieden volgens de Thaise traditie. Wij bieden een ruim aanbod van verschillende Thaise massages.
Zenhuis - anti-stress beleving shiatsu massage gelaatsverzorging mannen en vrouwen Haacht Massage - Herent.
Wil je een klassieke massage in combinatie met shiatsu technieken te Herent? Rug-, nek- schoudermassage, €30. Shiatsu rug-nek-schoudermassage, €84. voor behandelingen en tarieven, klik op de blauwe balk. Een massage te Herent is heerlijk ontspannend en heeft een helend effect.: Voel je spanning in heel je lichaam? Heb je nood aan stilte, rust en me-time?
Massages.
Balancing Relax Massage 50 min NEW. Massage van de rug, schouders en gelaat en hoofdhuid. Edelsteenmassage 50 min. Een ontspannende en holistiche massage die op verschillende. niveaus werkt: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch. De stenen worden gekozen zodat de frequentie overeenkomt met.
Massage - Santé Magic Leuven.
Hoe onderscheiden wij ons op het gebied van massage? Sinds haar oprichting heeft Santé Magic veel beoefenaars van gerenommeerde scholen over de hele wereld New York Swedish Institute, Sedona School of Massage, Central Melbourne Institute, Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg, Sindicato Nacional de Massagistas de Recuperaçao e Cinesioterapeutas, verwelkomd. Ons centrum gelegen in Leuven is daarom een plaats waar veel diepgaande kennis en massagestijlen worden beoefend en uitgewisseld. Onze masseurs scholen zich constant bij en zullen elke massage aanpassen aan jouw behoeften. We zijn gespecialiseerd in.: - Dermasegementale reflexologie: een vorm van diepe weefselmassage die erop gericht is om vanuit de huidsegmenten de organen reflectorisch te stimuleren zie de Sante Magic Massage. - Ashiatsu: een vorm van diepe weefselmassage met de voeten die de weefselstructuren verbetert en bewegingsruimte creëert in de gewrichten. Hoe kies je de massage die bij je past? Om je te helpen een keuze te maken tussen onze verschillende massages, hebben we deze gegroepeerd volgens specifieke verwachtingen.: - ontspannende en preventieve massages: Ontspanningsmassage, Voetreflexologie, Hot Stone Ontspanningsmassage, Detox Massage, Magic Kids Massage.
Massage - Aravinda - Therapeutische, sport en ontspanningsmassages.
Aravinda is een praktijk gericht op massage. Wij zijn gespecialiseerd in tal van massages. Iedere therapeut met zijn persoonlijke kennis, kunde en ervaring. Wij werken enkel op afspraak, en dit van maandag t.e.m. In onze praktijk is een voorschrift van de arts niet nodig.

Contacteer ons

adverteren google kosten
adverteren met google
best
daten hoger opgeleide
google ads adverteren
google adverteren
kosten adverteren google
massage
op google adverteren
site
vaillant